Drømmejob? NASA betaler denne mand 100.000 kroner for at blive i sengen i ti uger

Det lyder måske besnærende at få 18.000 dollars - omkring 106.000 kroner - sat ind på sin konto for at blive liggende i senge i 70 dage. Men i virkeligheden er det nok ikke så herligt, som det lyder.

I hvert fald ikke for Andrew Iwanicki, som er blevet tilbudt præcis så mange penge af NASA, for at være sengeliggende i ti uger.

Sengeprojektet er en del af en undersøgelse med navnet FCT 70 (Countermeasure and Functional Testing in Head-Down Tilt Bed Rest, red.).

Indtil videre har Andrew Iwanicki ligget på langs i tre uger, og det har vist sig at være sværere, end man umiddelbart skulle tro. Blandt andet, når han skal på toilettet.

- Det er umuligt, at bevare så meget som den mindste smule værdighed, når man skide i en horisontal position: Det strider simpelthen mod al menneskelig anatomi, skriver syvsoveren i sin online-klumme.

Men selvom især de alternative besørgelsesmetoder, som involverer et bækken, og udover at han hverken må komme ud i solen eller drikke alkohol, så har Andrew Iwanicki indtil videre nydt sin vandrette stilling ved at se en masse TV-serier, fortæller han.

Målet med undersøgelsen er at få større indsigt i den effekt, rummet har for kroppens knogler og muskler.

 

Dagens Gossip