Drømmen brast: Nanni ude af X Factor

Den randrusianske sangerinde Nanni lavede sin første og sidste liveoptræden i X Factor, da første liveshow i dette års udgave af den populære sangkonkurrence rullede over skærmen fredag.

Den 26-årige Nanni røg i farezonen sammen med sin færøske kollega Jògvan. Det var således op til Lina Rafn, som i år har ansvar for solisterne over 23, at vælge hvem af sine to solister, hun ville beholde i konkurrencen. Og valget faldt på den 25-årige Jògvan.

Nanni, som optrådte med en dansk version af nummeret "On the Way Down" af Patrick Dorgan, fik efter sin optræden et par skarpe kommentarer med på vejen fra dommer Thomas Blachman.

- Jeg har kunnet lide dig fra starten. Men det her sangvalg, kostume og dørmænd, gør ikke noget godt for dig, sagde Thomas Balchman med henvisning til Nannis mandlige baggrundsdansere.

- Lina Rafn havde selv slebet tungen, da hun tidligere på aftenen vurderede Thomas Blachmans gruppe Finn og Ries optræden med nummeret "(That's How You Sing) Amazing Grace" af Low.

- De skulle have sunget på dansk. Det ville have været mere inderligt, lød rådet fra den erfarne sangerinde og X Factor-dommer.

Tannaz Hakami gik sammen med sine to kolleger i den unge kategori, Emilie Esther og Baraa Qadoura direkte videre til næste uges show.

Her skal de dyste mod grupperne Citybois, Ivarsson, Bang & Neumann samt Finn & Rie samt solisterne over 23, Sophia og Jógvan.

X Factor vender tilbage fredag den 20. februar kl. 20.00 på DR1.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip