Dronningen: Livet er mere end Facebook

Ungdommen ligger tilsyneladende dronningen meget på sinde.

Ganske overraskende taler dronning Margrethe og unges brug af Facebook og internettet.

- Jeg tror, at det i særlig grad er de unge, som er udsatte. De moderne kommunikationsmidler med internet og Facebook rummer fantastiske muligheder, men der er også farer forbundet med det, siger dronningen i sin nytårstale for 2012.

Dronning Margrethe, der er farmor til en række prinser og prinsesser, frygter at unge fortaber sig i en falsk verden i cyberspace.

- De meget unge kan blive så optaget af det, at de så at sige lever i cyberspace, at virkeligheden leves på anden hånd i et slags udstillingsvindue, hvor det mere gælder om at tage sig ud end om at være sig selv, lød det fremsynet fra dronningen.

Samfundet bør tage hånd om unge mennesker og hjælpe dem til at finde deres egen identitet.

- Men de unge skal nå frem til at være sig selv, ikke kun som en gruppe, men som de enkelte personer, de er. Det skal vi hjælpe dem til; ikke ved at rydde hver en sten på deres vej, men ved at indgyde dem tro på sig selv, sådan at de kan klare sig i livet, siger dronningen.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip