Drop skønhedsprodukter: Her er opskriften på en smuk hud

Alverdens skønhedsprodukter kan love evig ungdom og smuk hud, men når det kommer til det, så er det kun dig selv og dine egne vaner, der for alvor kan holde dig smuk.

Tricket er en sund livsstil, og den ultimative vej til en stram og pænere hud er, når alt kommer til alt ret nem at følge, skriver oprah.com.Mæsk dig i grønsager

Spiser du mange grøntsager og frugt, så vil det give din hud en sund og vital glød. Et studie fra 2012 University of St Andrews i Skotland, fastlog at folk, der spiser farverige grøntsager, fremstår sundere og mere attraktiv for omverden. Særlig grøntsager som gulerødder, græskar, rød peber og squash er gode for huden.

Nye bryster – skal du vælge saltvand eller silikone?


Vask ikke dit ansigt for meget

Det er måske fristende at skrubbe ansigtet flere gange om dagen for at fjerne skidt og snavs, men det er altså en rigtig fin balance, forklarer dermatolog og assisterende professor på Boston University School of Medicine, doktor Emma Graber.

To gange om dagen er rigeligt og præcis det antal gange din hud har bedst af at blive vasket.

Vasker du oftere, så risikere du at tippe den natulige fedtbalance i huden. Sol på øjnene

Der skal solcreme til, så din hud er godt beskyttet, men pas på under øjnene, råder doktor Emma Graber. Huden under øjnene er særlig følsom og tynd, og derfor kan den nemt blive skadet og irriteret af alt for meget solcreme.

Det betyder ikke, at du ikke skal beskytte øjnene, men supplere med et par store solbriller, som skærmer af for den fineste hud rundt om øjnene. Men sørg for at det er briller, som er 99-100 procent UV-beskyttende. 

Resten af kroppen skal have solcreme og meget af den…9 myter om solbadning

Pas på kavalergangen

Solen kan være hård ved din hud også udenfor sommertid, og et af de steder, der er særlig udsat, er over brystet. Det er også her, du skal være særlig varsom, for får du for meget sol, så ses det især her og vil nemt blive rynket, forklarer doktor og dermatolog Brooke Jackson. 

Husk derfor at smøre din kavalergang ind i både creme og solcreme, så den er godt beskyttet og fugtig. Sov på ryggen

Øv, det er så rart at sove på siden, men det er ikke populært hos din ansigtshud. Det skubber og slider nemlig på huden, når den er mast ned mod puden, og det giver rynker. Prøv derfor om du kan kommer igennem natten på ryggen, det vil din hud takke dig for.


Af Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip