Du skal vælge ham den grimme, så bliver du gladere

Nat efter nat i byen blinker du til de smukke mænd, flirter over bardisken med ham den rige, og håber at ham, alle de andre piger vil have, siger ’ok’ til at dele seng med dig.

Du rækker altid ud efter øverste hylde, og som regel må du gå skuffet og ked af det hjem. Men hvorfor ikke vælge en fra nederste hylde og gå glad hjem med ham?Du vil nemlig, skriver The Telegraph, blive meget mere tilfreds med livet, hvis du kigger nærmere på dine egne forventninger til det. Nøglen til lykke findes ikke i de ting, der sker for dig, men i dine forventninger til, hvad der skal ske.

Læs også: Er din kæreste jaloux? Få tips til at håndtere det og ham

Lave forventninger = lykke

Forskere fra University of London har studeret lykke, og deres konklusion er, at du kun opnår lykke, hvis du har lave forventninger.

Du skal dog ikke helt droppe at forvente noget, for undersøgelserne viser også, at forventningerne i sig selv skaber glæde, men skuffelsen er det større, hvis ikke de lykkedes.Konklusionen må altså være, at en vis mængde afmålt forventning kan gøre dig glad, især hvis der er gode chancer for, at de går i opfyldelse. Høje forventninger, der er dømt til at fejle eller kun gå delvis i opfyldelse, er til gengæld ikke vejen til lykke.

Læs også: 

Har du mødt en ny fyr? Se hvordan du holder på ham


Så gem dine blink til ham den søde og lidt generte i hjørnet, og lad lækker rig mand være det, han er; Uopnåelig. 
Det vil i sidste ende gøre dig mere glad med en fyr, der vil have dig, der er vild efter dig og giver dig selvtillid.

Han kan meget vel vise sig at være manden, du hele tiden har ledt efter. 


Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip