Dumt: Cykeltyve stjal cykel fra betjent i Aalborg

Skrevet af Elo Christoffersen

04/12/2012
To litauiske mænd må rykke i fængsel efter de lavede en fatal brøler under et cykeltyveri i Aalborg den 11. oktober i år, skriver nordjyske.dk. Brøleren bestod i, at tyvene stjal en politibetjents cykel i en baggård ved byretten i Aalborg – og baggården var videoovervåget. Betjente kunne derfor ganske let anholde cykeltyvene. I går blev de to litauere dømt for 11 cykeltyverier til en samlet værdi af 64.000 kroner. Den ene af mændene fik 60 dages fængsel, mens den anden skal fire måneder bag tremmer, fordi han har indrejseforbud i Danmark. Begge fik også et indrejseforbud i Danmark i seks år. Foto: Colourbox.com (Modelfoto).

Mest læste i dag

To litauiske mænd må rykke i fængsel efter de lavede en fatal brøler under et cykeltyveri i Aalborg den 11. oktober i år, skriver nordjyske.dk.

Brøleren bestod i, at tyvene stjal en politibetjents cykel i en baggård ved byretten i Aalborg – og baggården var videoovervåget.

Betjente kunne derfor ganske let anholde cykeltyvene.

I går blev de to litauere dømt for 11 cykeltyverier til en samlet værdi af 64.000 kroner. Den ene af mændene fik 60 dages fængsel, mens den anden skal fire måneder bag tremmer, fordi han har indrejseforbud i Danmark.

Begge fik også et indrejseforbud i Danmark i seks år.

Foto: Colourbox.com (Modelfoto).