Dumt: Narkobilist knaldet fordi han ikke kunne betale benzinregning

13/11/2012 11:08

Holger Madsen

Nyheder
Ved 23-tiden anmeldte ekspedienten på en tankstation på Københavnsvej i Roskilde, at en formentlig påvirket bilist ikke kunne betale for den benzin, som han netop havde tanket. Politiet traf korte efter føreren, som var en 34-årig mand fra København. Han var påvirket af både narkotika og alkohol, hvorfor han blev anholdt til udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for narkotika/alkohol. Ved nærmere undersøgelse af hans bil viste det sig, at de monterede nummerplader tilhørte en bil af et andet mærke end den bil, som den 34-årige kørte i. Den 34-årige havde heller ikke generhvervet sit kørekort efter udløbet af en tidligere frakendelse. Politiet endte med at sigte den 34-årige for spiritus- og narko-kørsel, kørsel uden førerret, kørsel i en uindregistreret bil uden ansvarsforsikring og tyveri af nummerplader. Når analyseerklæringerne foreligger, vil han høre nærmere fra politiet om afgørelse på sine sager.

Mest læste i dag

Ved 23-tiden anmeldte ekspedienten på en tankstation på Københavnsvej i Roskilde, at en formentlig påvirket bilist ikke kunne betale for den benzin, som han netop havde tanket.

Politiet traf korte efter føreren, som var en 34-årig mand fra København.

Han var påvirket af både narkotika og alkohol, hvorfor han blev anholdt til udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for narkotika/alkohol.

Ved nærmere undersøgelse af hans bil viste det sig, at de monterede nummerplader tilhørte en bil af et andet mærke end den bil, som den 34-årige kørte i.

Den 34-årige havde heller ikke generhvervet sit kørekort efter udløbet af en tidligere frakendelse.

Politiet endte med at sigte den 34-årige for spiritus- og narko-kørsel, kørsel uden førerret, kørsel i en uindregistreret bil uden ansvarsforsikring og tyveri af nummerplader.

Når analyseerklæringerne foreligger, vil han høre nærmere fra politiet om afgørelse på sine sager.