Duncan indrømmer hånd på bolden

Den tidligere Brøndby-angriber var ikke god mod sin tidligere arbejdsgiver, da han med tre mål og en fornem arbejdsindsats var med til at bevare FCM i toppen, mens Brøndbys pointmæssige krise blev forværret.

Især Morten 'Duncan' Rasmussens anden scoring - målet til 3-1 - bragte fokus på angriberen, idet bolden blev sendt i mål via hånden.

Angriberen erkendte også efter kampen, at bolden havde ramt hans venstre hånd.

- Ja, det var helt klart. Der var klumpspil inde ved stregen, og så var der en Brøndby-spiller, der skyder den ind på min hånd, og så røg den ind i målet. Det var helt klart bold til hånd, og det var ikke noget, jeg gjorde med vilje. Det var tilfældigt, og jeg kan garantere, at det ikke var med vilje, sagde 'Duncan' efter kampen.

Angriberen har den seneste tid præsteret på højt niveau, hvilket også kan aflæses på topscorelisten. Her ligger han på en delt førsteplads sammen med Randers FCs Ronnie Schwartz. Hver med fem kasser. Men det betyder ikke det store for den stærke angriber.

- Nej, overhovedet ikke. Det vigtigste er de tre point. Om jeg scorer, eller en anden scorer, er ligegyldigt. Bare vi vinder.

Næste opgave for Morten ”Duncan' Rasmussen og FC Midtjylland er i Aalborg, når holdet i næste runder møder AaB.

 

 

 

 

Dagens Gossip