Dyremishandlere barberede kat og skrev besked på huden

09/04/2013 15:43

Michael Lauritsen

Nyheder
Det var en rystet kattejer, der i torsdags blev genforenet med sin 11-årige hankat, Becks (ikke katten på billedet red.), efter den havde været på strejfetur. 42-årige Sharon Munns fra Beckfordshire i det østlige England kunne konstatere, at nogen havde barberet hårene af kattens ryg og med tusch skrevet ordene på dens nøgne hud: 'Vær venlig at kastrere denne kat'. Det skriver den engelske avis, The Sun. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu Men Becks, der er navngivet efter David Beckham, ér kastreret. Sharon Munns mistænker, at katten er blevet forvekslet med en anden kat, som i en periode har været efter områdets hunkatte. - Vi fik Becks kastreret for otte år siden. Enten er der nogen i området, der ikke er klar over det, eller også forveksler de ham med en anden, siger hun til The Sun. Men mest af alt er hun rasende over, hvad hendes kat er blevet udsat for. - Det må have været forfærdeligt. Der må have været mindst to til at holde ham, siger hun. RSPCA - den engelske udgave af Dyrenes Beskyttelse - kalder angrebet for ufølsomt og skræmmende. Politiet overvejer, hvordan sagen skal efterforskes. Se The Suns billeder af den mishandlede kat her.

Mest læste i dag

Det var en rystet kattejer, der i torsdags blev genforenet med sin 11-årige hankat, Becks (ikke katten på billedet red.), efter den havde været på strejfetur.

42-årige Sharon Munns fra Beckfordshire i det østlige England kunne konstatere, at nogen havde barberet hårene af kattens ryg og med tusch skrevet ordene på dens nøgne hud: 'Vær venlig at kastrere denne kat'.

Det skriver den engelske avis, The Sun.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Men Becks, der er navngivet efter David Beckham, ér kastreret. Sharon Munns mistænker, at katten er blevet forvekslet med en anden kat, som i en periode har været efter områdets hunkatte.

- Vi fik Becks kastreret for otte år siden. Enten er der nogen i området, der ikke er klar over det, eller også forveksler de ham med en anden, siger hun til The Sun.

Men mest af alt er hun rasende over, hvad hendes kat er blevet udsat for.

- Det må have været forfærdeligt. Der må have været mindst to til at holde ham, siger hun.

RSPCA - den engelske udgave af Dyrenes Beskyttelse - kalder angrebet for ufølsomt og skræmmende.

Politiet overvejer, hvordan sagen skal efterforskes.

Se The Suns billeder af den mishandlede kat her.