Dyrt at fortryde sundt nytårsforsæt

Nytårsforsæt rimer på slankekur og mere motion.

Danskerne valfarter traditionen tro til landets fitness-klubber i januar måned.

Nu skal de ekstra kilo på sidebenene forbrændes i romaskinen eller på løbebåndet, men den sunde livsstil holder ikke altid særligt længe.

Og så er problemet, at man har bundet sig til et medlemskab af en fitness-klub i seks måneder.

Men det er bare ærgerligt. For melder man sig ud, før de seks måneder er gået, er pengene tabt, lyder det fra Forbrugerrådet.

- Reglen er, at det lige præcis er tilladt med seks måneders binding, men heller ikke mere, så fitness-klubben kan godt sige, at du har bundet dig til at betale for seks måneder, siger Vagn Jelsøe, afdelingschef i Forbrugerrådet, til Newspaq.

I Forbrugerrådet så man helst, at der ikke var noget, der hed bindingsperioder.

- På den anden side må man anerkende, at virksomhederne har brug for at kunne styre deres økonomi, så de seks måneder er det kompromis, man er havnet på idag, siger Vagn Jelsøe.

Er man usikker på, om vægtmaskiner, spinning og zumba er sagen og ikke vil binde sig i seks måneder, er der et godt alternativt, siger Per Brændgaard, ernæringsekspert og indehaver af sitet småskridt.dk.

Det handler om at bruge sine ben i naturen.

- Den mest slankende form for motion er gåture. Hurtig gang virker rigtig godt især på den lange bane, hvor man opnår et stabilt vægttab over en langvarig periode, siger han til Newspaq.

Et andet råd, hvis man skal slanke sig, er at kigge på sine dårlige madvaner.

- Problemet for mange er, at de drikker for mange kalorier eller spiser for meget slik, eller at man spiser for meget mad, fordi man er ude af kontakt med sin sult-fornemmelse, siger Per Brændgaard.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip