Efter 19 års ægteskab: Komiker går fra konen

Skrevet af admin

29/12/2014
De delte soveværelse i næsten 20 år, men et sted hen ad vejen forsvandt magien for den amerikanske skuespiller og komiker Chris Rock og konen Malaak.Derfor går parret nu hver til sit, efter det 49-årige Hollywood-ikon har begæret skilsmisse. Det bekræfter Rocks advokat Robert S. Cohen over for PEOPLE.com.- Chris Rock har bedt om at blive skilt fra sin kone Malaak Compton-Rock. Det er en personlig sag, og Chris beder om, at folk for familiens skyld respekterer parrets privatliv, mens de arbejder sig gennem denne proces, siger han.Nogenlunde det samme ønske om privatliv udtrykker den tidligere Oscar-værts kone, når hun i en offentlig udmelding forklarer, at det vigtigste for hende nu er at fokusere på sin familie.- Det er naturligvis en stor omvæltning, men mine børn er stadig mit et og alt, og jeg prioriterer dem højere end noget andet. Derfor beder jeg også alle om at respektere vores privatliv, udtaler hun.Indtil videre bor komikeren og konen stadig sammen i New Jersey i USA sammen med deres to fælles døtre, som er henholdsvis 12 og 10 år gamle og hedder Lola Simone og Zahra Savannah.Newspaq

Dagens topnyheder

De delte soveværelse i næsten 20 år, men et sted hen ad vejen forsvandt magien for den amerikanske skuespiller og komiker Chris Rock og konen Malaak.

Derfor går parret nu hver til sit, efter det 49-årige Hollywood-ikon har begæret skilsmisse. Det bekræfter Rocks advokat Robert S. Cohen over for PEOPLE.com.

- Chris Rock har bedt om at blive skilt fra sin kone Malaak Compton-Rock. Det er en personlig sag, og Chris beder om, at folk for familiens skyld respekterer parrets privatliv, mens de arbejder sig gennem denne proces, siger han.

Nogenlunde det samme ønske om privatliv udtrykker den tidligere Oscar-værts kone, når hun i en offentlig udmelding forklarer, at det vigtigste for hende nu er at fokusere på sin familie.

- Det er naturligvis en stor omvæltning, men mine børn er stadig mit et og alt, og jeg prioriterer dem højere end noget andet. Derfor beder jeg også alle om at respektere vores privatliv, udtaler hun.

Indtil videre bor komikeren og konen stadig sammen i New Jersey i USA sammen med deres to fælles døtre, som er henholdsvis 12 og 10 år gamle og hedder Lola Simone og Zahra Savannah.

Newspaq