Efter blodigt styrt: Bono opereret i timevis

Knoglen stak ud af armen og var brækket seks steder, og for at reparere den brugte lægerne både metalplader og skruer.

Det var derfor bestemt ikke for sjov, da U2 søndag meldte ud, at forsangeren Bono var kommet til skade under et cykelstyrt i Central Park i New York.

54-årige Bono forsøgte i høj fart at undvige en anden cyklist, men han endte altså med at miste balancen. Herefter blev han hasteindlagt på Presbyterian Hospital i New York, hvor personalet opererede ham i omkring fem timer.

Det skriver Rolling Stone.

- Vi fik ham hurtigt på operationsbordet, hvor han lå i fem timer søndag aften. Hans albue blev vasket og sat på plads, ligesom vi fik sat en fastklemt nerve på plads. Og så reparerede vi knoglen ved hjælp af tre metalplader og 18 skruer, siger Dean Lorich, som var kirurgen, der stod for operationen.

Foruden den brækkede arm fik Bono også skader på sit øje, sin skulder og sin lillefinger. Sidstnævnte fik han opereret mandag.

Selv om det måske lyder voldsomt, regner kirurgen Lorich med, at den irske rockmusiker slipper for varige mén.

- Han får brug for en intensiv og gradvis behandling, men vi regner med, at han kommer sig fuldstændig over ulykken, siger han.

Formålet med Bonos tur til New York var, at han sammen med resten af U2 skulle optræde i "The Tonight Show" med Jimmy Fallon hele fem dage i træk. Men på grund af det voldsomme styrt kommer det altså ikke til at ske i denne omgang.

Newspaq

 

Dagens Gossip