Efter brud: Jeg er ikke sexet mere

Der er kommet nye 'kødboller' på suppen for Chris Martin, efter Coldplay-sangeren og skuespiller-darlingen Gwyneth Paltrow tidligere i år lod sig separere.

Den notorisk kendte vegetar sætter nemlig igen kniv og gaffel ned i kød, og derfor er han nu blevet bandlyst fra listen over verdens mest sexede vegetar. En liste, som han ellers toppede.

- Når nu du ikke længere er verdens mest sexede vegetar, så må du jo i stedet være verdens mest sexede forsanger?, spurgte radioværten Steve Wright sangeren Chris Martin under et interview til BBC Radio 2.

- Nej, det er jeg heller ikke, jeg er vist nummer 17 eller sådan noget, jokede Martin tilbage.

Efter adskillige år som vegetar er Martin igen begyndt at øse kød op på tallerknen:

- Men jeg føler, at man kun skal spise dyr, man selv er i stand til at slå ihjel. Jeg vil for eksempel ikke bryde mig om at slå en fisk ihjel, men fordi jeg kan, vil jeg gerne spise den. Men giraf derimod..., jokede han videre under interviewet.

Det er dog alligevel ikke meget kød, Chris Martin sætter tænderne i, for hans niårige datter med det spiselige navn Apple er nemlig også vegetar:

- Det frister mig til at gå tilbage til vegetarvejen, erkender han.

Sammen med sit band Coldplay udgav han tidligere i år albummet Ghost Stories, der primært handler om bruddet fra Gwyneth Paltrow, som han var gift med i 10 år.

Newspaq

 

Dagens Gossip