Efter brutalt dobbeltdrab på populær ferie-ø: Nu jagter politiet gerningsmanden, der er fanget på overvågningskamera

En mand fanget på overvågningskamera er hovedmistænkt i sagen om et brutalt drab på rejse-parret Hanna Witheridge og David Miller, der befandt sig på den populære ferie-ø, Koh Tao, i Thailand, skriver VG ifølge BBC og AP.

Parret blev fundet på Sairee-strand næsten nøgne med voldsomme hovedskader fra en hakke, der blev fundet i nærheden.

Den mistænkte mand er både fanget på overvågningsvideoen og set lunte rundt i området omkring gerningsstedet. Han er asiatisk af udseende.

- Vi tror, den mistænkte er arbejdsindvandrer. Derfor leder vi i øjeblikket de steder, hvor arbejdsindvandrere normalt opholder sig, siger den lokale politichef til AP og understreger, at man holder alle muligheder åbne - også for andre mistænkte.

LÆS OGSÅUnge turister brutalt myrdet på populær thailandsk strand

Overvågningsvideoen viser også, at parret kom gående hånd i hånd ud fra det hotel, de boede på.

O det brutale dobbeltdrab har rystet hele lokalsamfundet og andre turister i Thailand. Og hjemme i Storbritannien er familie og pårørende til de dræbte knuste.

- David var så hårdtarbejdende, klog og pligtopfyldende. Og med hele livet foran sig. David gav meget til familie og venner, og vi elskede ham alle meget højt. Han vil blive svært, svært savnet, skriver familien til David ifølge BBC.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip