Efter fund af lig i plasticsæk på rasteplads: Nu beder politiet offentligheden om hjælp

Østjyllands Politi modtog lørdag formiddag en anmeldelse, hvor en borger på en rasteplads på Væthvej beliggende ca. 1,5 km. øst for Langå havde fundet sorte plasticsække, der var tapet sammen med gaffalignende tape, oplyser politiet.

Anmelderen åbnede den sammentapede sæk, og konstaterede at der lå et lig. Efterforskningen har vist, at den afdøde kvinde er dræbt.

Den efterfølgende efterforskning har endnu ikke kunnet identificere liget, men personen signaliseres som værende:

Kvinde, max. 40 år, mulig arabisk af afstamning, ca. 172 cm. høj, alm. til buttet af bygning, 70 – 75 kg., kruset/krøllet hår mørkt hår, Intet om beklædning, 2 ørestikker i hvert øre i guld, hvoraf den ene er et hjerte med hvid/lys sten, og den anden muligt en svane med hvid/lys sten, Ved den venstre øreflip ses et 3-4 mm. aflangt hul.

Østjyllands Politi er interesseret i at høre fra eventuelle vidner, der måtte have set noget omkring findestedet på Væthvej eller som i øvrigt måtte have oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip