Efter Willams' selvmord: Sønnen taler ud

Det kan godt tage lang tid at komme sig over, at ens egen far begår selvmord.

Sådan er det også for Robin Williams' søn Zak, som naturligt nok endnu ikke er kommet ovenpå, efter faren hang sig i et bælte i august i år.

Det skriver US Weekly.

- Egentlig går det okay. Vi prøver at vænne os til, at han aldrig kommer tilbage, og vi tager det et skridt ad gangen. Min kone og jeg prøver at fokusere på at gøre verden til et bedre sted at være ved at lave velgørenhedsarbejde, siger sønnen Zak således.

Og netop velgørenhedsarbejdet er noget, som Zak ved, at hans far ville sætte pris på, fordi han var så givende en person, da han levede.

- Min far havde en helt speciel og nærmest barnlig evne til at elske og til at give. Og den kærlighed delte han med alt og alle, han mødte. Det vil vi gerne give videre til kommende generationer, fortæller Zak.

Det er dog ikke kun kærlighed, som Zak Williams kan give til velgørenhed i sin fars navn. Ham og hans to halvsøskende arvede nemlig 50 millioner dollar i forbindelse med Williams' død. Det svarer til næsten 300 millioner danske kroner.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip