Efterladt komikersøn: Jeg savner min far

18/12/2014 08:46

admin

Nyheder
Der kan ikke være megen tvivl om, at hans sko må være nogle af de største og mest uoverskuelige at skulle fylde ud. Den afholdte amerikanske skuespiller og komiker Robin Williams valgte for blot fire måneder siden at tage livet af sig i en alder af 63 år. Fire måneder er i den sammenhæng ikke meget, men alligevel har komikerens ældste søn, 31-årige Zak Williams, valgt at stå frem med sin personlige sorghistorie. Det gør han i et nyt interview med People Magazine. - Jeg savner ham hele tiden, siger sønnen, der er den ældste af den afdøde stjernes tre børn. Ikke mindst, når Zak Williams er i berøring med nogle af de ting, der betød allermest for hans plagede far. - Ofte ser jeg noget, eller jeg ser en film, hvor jeg tænker: "Åh manner, han ville have sat pris på det her", eller "Han ville have grint af det her", fortæller han. - Der går ikke en dag, hvor vi ikke tænker på vores far, fortsætter han og åbner dermed op for, hvordan hans to søskende går rundt og har det. Med det stærke minde om en lattermild og generøs far er Zak Williams' vej gennem sorgen da heller ikke overraskende. - Det er ved at kunne hjælpe andre, at jeg er begyndt at kunne læge mine sår, siger han. Zak Williams har både lillesøster Zelda på 25 år og lillebror Cody på 23 år. Newspaq

Mest læste i dag

Der kan ikke være megen tvivl om, at hans sko må være nogle af de største og mest uoverskuelige at skulle fylde ud.

Den afholdte amerikanske skuespiller og komiker Robin Williams valgte for blot fire måneder siden at tage livet af sig i en alder af 63 år. Fire måneder er i den sammenhæng ikke meget, men alligevel har komikerens ældste søn, 31-årige Zak Williams, valgt at stå frem med sin personlige sorghistorie.

Det gør han i et nyt interview med People Magazine.

- Jeg savner ham hele tiden, siger sønnen, der er den ældste af den afdøde stjernes tre børn.

Ikke mindst, når Zak Williams er i berøring med nogle af de ting, der betød allermest for hans plagede far.

- Ofte ser jeg noget, eller jeg ser en film, hvor jeg tænker: "Åh manner, han ville have sat pris på det her", eller "Han ville have grint af det her", fortæller han.

- Der går ikke en dag, hvor vi ikke tænker på vores far, fortsætter han og åbner dermed op for, hvordan hans to søskende går rundt og har det.

Med det stærke minde om en lattermild og generøs far er Zak Williams' vej gennem sorgen da heller ikke overraskende.

- Det er ved at kunne hjælpe andre, at jeg er begyndt at kunne læge mine sår, siger han.

Zak Williams har både lillesøster Zelda på 25 år og lillebror Cody på 23 år.

Newspaq