Efterlysning af nedtrykt mand: Ulrich har været væk i tre dage

05/07/2014 22:29

Sol Stoffregen

Nyheder
I en Facebook-opdatering efterlyser Karsten Kjeldsen sin fætter, Ulrich Kjeldsen, som er forsvundet. Karsten Kjeldsen beder folk om at give lyd, hvis de har set eller været i kontakt med Ulrich. Sidste gang der er nogen, der har set Ullrich Kjeldsen er onsdag formiddag, hvor han parkerede sin bil på Grandkrogen (en stikvej til Skovløbervangen) i Værløse nord for København. "Han har pt en svær periode og vil givetvis have sort tøj på, evt med en blå fritidsjakke udenpå", skriver Karsten Kjeldsen, i efterlysningen på Facebook. Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med Facebook-efterlysningen er 10 timer gammel og er allerede blevet delt 243 gange. Det har ikke været muligt at komme i kontakt med Karsten Kjeldsen. Se billede af den forsvundne Ulrich Kjeldsen:

Mest læste i dag

I en Facebook-opdatering efterlyser Karsten Kjeldsen sin fætter, Ulrich Kjeldsen, som er forsvundet. Karsten Kjeldsen beder folk om at give lyd, hvis de har set eller været i kontakt med Ulrich.

Sidste gang der er nogen, der har set Ullrich Kjeldsen er onsdag formiddag, hvor han parkerede sin bil på Grandkrogen (en stikvej til Skovløbervangen) i Værløse nord for København.

"Han har pt en svær periode og vil givetvis have sort tøj på, evt med en blå fritidsjakke udenpå", skriver Karsten Kjeldsen, i efterlysningen på Facebook.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Facebook-efterlysningen er 10 timer gammel og er allerede blevet delt 243 gange. Det har ikke været muligt at komme i kontakt med Karsten Kjeldsen.

Se billede af den forsvundne Ulrich Kjeldsen: