Efterlysning afblæst: 17-årige Patrick er fundet

For to måneder siden stak 17-årige Patrick Reszneki Nøbbe af fra sit opholdsted i Silkeborg, siden da har hans mor Melika Gravgaard Reszeki kun hørt meget begrænset fra sønnen, og i de sidste 14 dage har Melika slet intet hørt. Derfor valgte hun at efterlyse sin søn på Facebook.

I et opslag på Facebook efterlyste den bekymrede mor sin søn, som var anbragt på grund af adfærdsvanskeligheder. Her til aften blev morens bønner hørt, da politiet ringede og fortalte, at Patrick var fundet i god behold i Vejle. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

LÆS OGSÅ: Ingen livstegn i to uger: Har du set 17-årige Patrick?

- Jeg ved ikke, hvem han har været hos. Han har åbenbart en hel omgangskreds i Vejle, som vi ikke kender til. Jeg har fået at vide af politiet, at han er i live, men jeg tror ikke, han har det godt. Jeg ved, at han har det skidt psykisk, fortæller moderen, Melika Gravgaard Reszneki, til Vejle Amts Folkeblad.

Årsagen til Patrick stak af fra opholdsstedet handler ifølge hans mor om, at han er havnet i nogle alvorlige problemer og har haft brug for at gå under jorden. Problemer, som Melika også har mærket på egen krop. Hun og familien er nemlig blevet opsøgt af folk, der krævede penge.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Ifølge Vejle Amts Folkeblad har politiet kørt Patrick tilbage til opholdsstedet i Silkeborg. Den lettede Melika er meget taknemmelig for folks hjælp med at dele efterlysningen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip