Efterlysning: Har du set Snoopy?

01/12/2012 08:10

Elo Christoffersen

Nyheder
Border collien Snoopy, der 12. september forsvandt fra Hylkedal Rasteplads ved motorvejen ved Kolding, er endnu ikke fundet. Snoopy forsvandt, da en gruppe psykisk handicappede fra behandlingsstedet Siersbæklund i Ringkøbing, var på vej hjem fra en tur fra Tyskland og gjorde holdt ved Kolding. Både frivillige og hundens ejer, Gitte Roejgaard, har ledt rundt i Kolding, men har ikke fundet Snoopy. Hun har tilbragt adskillige timer i eftersøgningen af hunden. Sammen med de unge mennesker og en trofast gruppe af frivillige har de fulgt hvert eneste mulige spor, men uden held. Der er udlovet en dusør på 7500 kroner til den, der finder Snoopy. Hunden er en vigtig del af Siersbæklund, da han med hans helt særlige intuitive tilgang, har udvist meget fine resultater. Behandlingsstedet er et døgntilbud for unge mennesker med psykiske lidelser, blandt andet ADHD, selvskadende adfærd, skizofreni, spiseforstyrrelser og enkelte med behandlingsdomme. Har du oplysninger om Snoopy kan du kontakte Gitte Roejgaard på telefon 2398 3241.

Mest læste i dag

Border collien Snoopy, der 12. september forsvandt fra Hylkedal Rasteplads ved motorvejen ved Kolding, er endnu ikke fundet.

Snoopy forsvandt, da en gruppe psykisk handicappede fra behandlingsstedet Siersbæklund i Ringkøbing, var på vej hjem fra en tur fra Tyskland og gjorde holdt ved Kolding.

Både frivillige og hundens ejer, Gitte Roejgaard, har ledt rundt i Kolding, men har ikke fundet Snoopy. Hun har tilbragt adskillige timer i eftersøgningen af hunden. Sammen med de unge mennesker og en trofast gruppe af frivillige har de fulgt hvert eneste mulige spor, men uden held.

Der er udlovet en dusør på 7500 kroner til den, der finder Snoopy.

Hunden er en vigtig del af Siersbæklund, da han med hans helt særlige intuitive tilgang, har udvist meget fine resultater. Behandlingsstedet er et døgntilbud for unge mennesker med psykiske lidelser, blandt andet ADHD, selvskadende adfærd, skizofreni, spiseforstyrrelser og enkelte med behandlingsdomme.

Har du oplysninger om Snoopy kan du kontakte Gitte Roejgaard på telefon 2398 3241.