Efterlyst for hadforbrydelse anholdt: - Jeg er ked af det der skete

25/10/2012 21:45

Holger Madsen

Nyheder
Den såkaldte volds- og hadforbrydelse fandt sted tirsdag den 29. maj 2012 på Flintholm Station, og offeret var en 50-årig kvinde med pakistansk baggrund. Den mistænkte gerningsmand fremkom med en del rasistiske udtalelser mod kvinden, ligesom han skubbede til hende med det resultat, at hun faldt og brækkede armen. Siden den 29. maj har manden været efterlyst, men han blev først i tirsdags truffet og anholdt. En politipatrulje traf manden, mens de var igang med en anden politiopgave. Da politiet undersøgte, hvem han var, viste det sig, at han var efterlyst. Den anholdte har ingen fast bopæl og har opholdt sig meget på Christiania. Ved anholdelsen erkendte han forholdet, og fortalte politiet, at han var ked af det som skete den 29. maj.

Mest læste i dag

Den såkaldte volds- og hadforbrydelse fandt sted tirsdag den 29. maj 2012 på Flintholm Station, og offeret var en 50-årig kvinde med pakistansk baggrund.

Den mistænkte gerningsmand fremkom med en del rasistiske udtalelser mod kvinden, ligesom han skubbede til hende med det resultat, at hun faldt og brækkede armen.

Siden den 29. maj har manden været efterlyst, men han blev først i tirsdags truffet og anholdt.

En politipatrulje traf manden, mens de var igang med en anden politiopgave. Da politiet undersøgte, hvem han var, viste det sig, at han var efterlyst.

Den anholdte har ingen fast bopæl og har opholdt sig meget på Christiania.

Ved anholdelsen erkendte han forholdet, og fortalte politiet, at han var ked af det som skete den 29. maj.