Eftersøgning efter viceborgmester indstillet

Eftersøgningen efter den forsvundne viceborgmester fra Vordingborg, Martin Leider Olsen (S), er blevet indstillet onsdag formiddag. Det bekræfter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi over for bt.dk.

»Vi har ikke flere spor, hundene kan begynde med. Vi havde bilen og hans telefon, og det er vi færdige med,« siger indsatsleder Peter Degn.

I stedet venter politiet i øjeblikket på, at det er muligt for en helikopter at komme til vandet omkring Storstrømsbroen, hvor den 31-årige Martin Leider Olsen bil blev efterladt sent mandag aften.

»Vi håber, at vi kan få en helikopter i luften, da den er i stand til at give et meget bedre overblik over vandoverfladen. Men vi er lidt begrænset af det dårlige vejr,« siger Peter Degn.

Familien til den unge viceborgmester alarmerede mandag eftermiddag politiet, da de frygtede, at der var sket ham noget.

»Han har ikke efterladt sig noget brev eller lignende, som kan give os et spor. Så vi har kun den parkerede bil tæt ved vandet, som gør, at vi frygter, han er sprunget fra Storstrømsbroen,« siger indsatslederen, der forklarer, at politiets indsats nu ligger i at forsøge at sammensætte et tidsskema for den forsvundne.

Avisen Sjællandske skriver i onsdagens udgave, at den 31-årige viceborgmester har været deprimeret, siden han tabte kampen om at blive borgmester i Vordingborg ved kommunalvalget i november. Politiet kan endnu ikke af- eller bekræfte den oplysning

»Vi arbejder med en teori om, at han været deprimeret. Vi undersøger, om han har været i et sygdomsforløb op til sin forsvinden,« siger Peter Degn til bt.dk.

 

Dagens Gossip