Egeris headede point hjem til VFF mod Fredericia

Rammerne for en flot fodboldkamp var ikke ligefrem til stede i Fredericia, hvor en knoldet bane blev assisteret af en hård vind fra vest mod øst.

Det gav Viborg FF en fordel i første halvleg, hvor VFF-anfører Mikkel Rask vandt lodtrækningen og valgte at lægge ud med vinden i ryggen. Men selvom Viborg FF lagde ud med de fleste af første halvlegs relativt små og få chancer, så var det ikke lige de fire forreste spillers dag - og Viborg FF var reelt set farligst på dødbolde

Den svære bane kan godt få en del af skylden, men som første halvleg skred frem, var det FC Fredericia, der tog styring i kampen. Her var den tidligere OB'er Anders K. Jakobsen af to omgange tæt på at bringe hjemmeholdet foran, men først headede han ganske fri i feltet forbi Martin Hansens mål. Og efterfølgende kom Jacob Egeris godt på tværs og fik blokeret i en fase af kampen, hvor Viborg FF var presset i bund.

Gæsterne red dog stormen af og gik til pause med 0-0, hvilket Viborg FF kunne være bedst tilfreds med, selvom de grønne ikke fik udnyttet medvinden.

Pausen virkede dog til at gavne Viborg FF, som havde fornyet luft i starten af anden halvleg. Men chancerne flød ud i sandet, og i stedet for et føringsmål til Viborg FF, kunne Fredericias klart farligste mand Anders K . Jakobsen udnytte en ripost, da Martin Hansen ikke fik vægt bag en halv redning efter et stort blund i VFF-forsvaret.

Indskiftede Razak Pimpong og Jeff Mensah var med til at bringe nyt liv i kampen, men det var stadig på dødbolde, at Viborg FF var farligst. Og her kunne Jacob Egeris stige højest - trods 11 Fredericia-spillere i eget felt - og heade udligningen i mål seks minutter før tid.

1-1 blev også kampens slutresultat, og da Vejle-Kolding lidt tidligere på aftenen havde slået Brønshøj, mistede Viborg FF deres plads på den oprykningsgivende andenplads.

 

 

 

 

Dagens Gossip