Egon blæser beklædning af ingeniørskole i Aarhus

Stormen Egon bevæger sig lørdag over Danmark fra vest mod øst, og midt på eftermiddagen har den taget en bid af en uddannelsesbygning i Aarhus.

Det er Navitas på Aarhus Havn, hvor der blandt andet uddannes maskiningeniører, som mistet underbeklædningen af en frithængende terrasse, oplyser TV2 Østjylland.

- Beklædningen, som er halvandet hundrede kvadratmeter, er simpelthen blev suget ned af vinden og styrtet ned i et stykke, fortæller vagthavende indsatsleder Christian Bandholm fra Aarhus Brandvæsen til Ritzau.

Det løsrevne materiale faldt fra cirka tredje sals højde og landede tæt ved bygningens hovedindgang.

- Vi var lidt bekymret for, om der skulle ligge nogen nedenunder, men det gjorde der ikke. Det landede der, hvor al trafikken er, og der holdt en del cykler. Det er en uddannelsesinstitution, så vi er glade for, at det er lørdag, bemærker Christian Bandholm.

Han fortæller, at bygningen har to lignende udhæng, og at brandvæsnet derfor at spærret områderne under disse af for at undgå personskade, hvis der sker yderligere nedstyrtning.

- Vi må gå ud fra, at det er opført på samme måde, og så er der en risiko for, at det også kan styrte ned, siger indsatslederen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip