Egyptiske feminister skider og menstruerer på ISIS-flag

Den egyptiske feminist og provokatør Aliaa Magda Elmahdy har endnu engang taget kampen op mod den militante gruppe ISIS' tilstedeværelse i de arabiske lande.

På et nyligt fundet fotografi sidder den 23-årige blogger og aktivist på et af de karakteristiske, sorte ISIS-flag sammen med en anden ukendt kvinde.

Elmahdy sidder nøgen på flaget med spredte ben og lader sit menstruationsblod flyde ud over ordene: "Der er ingen anden gud end Allah." Det skriver LiveLeak.com.

Læs også: Mand endte på Roskilde Sygehus: Tog viagra og faldt i søvn med penisring

Ved siden af Elmahdy sidder den ukendte kvinde iført en sort hijab med ryggen til kameraet i skovskiderstilling. Under hende på flaget ligger en brun masse, som meget vel kunne være en omgang fækalier, og hendes højre hånd gestukulerer en lodret langemand hen over skulderen.

Billedet har provokeret og skabt en del debat, og arabiske medier nægter at dele billedet på grund af det meget grafiske indhold kombineret med teksten på flaget.

Det er ikke første gang Aliaa Magda Elmahdy skaber vild debat på nettet, og hun siger om sine tidligere fotografier, at de er en protest mod voldelige samfund, racisme, sexisme, seksuel undertrykkelse og hykleri.'

Se det ekstreme fotografi hér (ikke for sarte sjæle):

 

Dagens Gossip