Eks-træner bekræfter Rooneys ønske om forlade United

Den tidligere Manchester United-træner Mike Phelan fastslår nu, at Wayne Rooney virkelig vil væk fra klubben denne gang.Wayne Rooney vil væk fra Manchester United. Efter en sæsonafslutning, hvor landsholdsangriberen blev bænket af Alex Ferguson, bekræfter Fergusons tidligere assistent Mike Phelan nu, at Rooney har mistet lysten til at spille i United.

- Wayne er i den bedste klub, som man kan spille i. Hvorfor ville man sætte det på spil, medmindre man vil have en frisk udfordring, og man føler, at den udfordring får man ikke i Manchester United, siger Phelan til The Sun.

Rooney har allerede haft en snak med den nye manager David Moyes, som angriberen i øvrigt også kender tilbage fra deres fælles fortid i Everton, hvor Rooney fik sit gennembrud som teenager.

Dialogen mellem Moyes og Rooney forventes at fortsætte, men Phelan mener, at parterne kan blive enige om, at det i sidste ende er bedst at skilles.

- Der vil blive snakket og der vil blive holdt møder. De vil se, om den stadig lever og om der er noget at komme efter, eller om det er slut.

Adskillige klubber holder øje med Rooney. Arsenal, Chelsea, Barcelona og Paris Saint-Germain menes alle at være interesserede i den engelske landsholdsangriber.

 

Dagens Gossip