Ekskæresten afslører: Sådan dopede Armstrong sig

The New York Daily News skrev allerede i 2012, at Sheryl Crow havde 'bidraget med information' i forbindelse med de doping-undersøgelser, der dengang foregik mod Lance Armstrong, men nu er den konkrete oplysning for første gang kommet frem i dagens lys.

I bogen Whellmen, skrevet af to Wall Street-journalister, løftes sløret for nogle af de afsløringer af Armstrongs dopingprogram, der hidtil har været hemmeligholdt.

Sheryl Crows oplevelse af Armstrongs dopingprogram skete på en tur til Belgien i 2004, hvor hun var ombord på stjernens private jetfly. I følge bogen foregik bloddopingen fuldstændig åbenlyst:

- I stedet for at forsøge at skjule det for hende, var Armstrong fuldstændig åben om det.

Armstrong så umiddelbart ikke nogen grund til at skjule de lyssky handlinger. Han stolede på sangerinden og forklarede hende samtidig, at hans handling var helt almindelig:

- Han stolede på, at Crow ikke havde noget ønske om at fortælle om holdets dopingprogram til pressen eller nogen anden. Han forklarede hende, at det var en del af sporten - at alle ryttere gjorde det, står der i bogen ifølge cyclingnews.com.

Crow gav imidlertid informationen til en medarbejder fra The Food and Drug Administration, der forestod undersøgelsen mod Armstrong. Sangerinden skulle efter sigende have indgået en aftale, der giver hende immunitet mod en eventuel retsforfølgelse.

 

Dagens Gossip