Eksotiske Mø spiller koncert i ferieparadis

Skrevet af admin

29/12/2014
Med sine høje temperaturer, sit azurblå havvand og sine palmer er New Zealand en fantastisk feriedestination for de danskere, som hader sjap, slud og frostgrader.Og en af de danskere, der for tiden befinder sig i det lune paradis, er den 26-årige sangerinde Mø. Hun er dog ikke rejst til New Zealand for at slappe af.- Jeg har ikke været i New Zealand, siden jeg var otte år gammel. Nu er jeg her igen, og i morgen skal jeg spille til Rhythm and Vines-festivalen. Yes! skrev den unge odenseaner søndag på sin Facebook-profil.Rhythm and Vines er en musikfestival, som bliver holdt i byen Gisborne i New Zealand og varer tre dage. Foruden den danske popstjerne spiller blandt andre det engelske rockband Bastille på årets udgave af festivalen.Når året er omme, kan Mø se tilbage på et fantastisk 2014, hvor hun for alvor slog igennem som en af Danmarks store stjerner på den musikalske himmel. Således vandt hun i april P3 prisen ved P3 Guld, ligesom hun hev talrige statuetter hjem ved både årets Danish Music Awards og Gaffa-prisen 2014.Se MØ i en newzealandsk palme-selfie lige her: http://instagram.com/p/xK_ARGrr36/?modal=trueNewspaq

Mest læste i dag

Med sine høje temperaturer, sit azurblå havvand og sine palmer er New Zealand en fantastisk feriedestination for de danskere, som hader sjap, slud og frostgrader.

Og en af de danskere, der for tiden befinder sig i det lune paradis, er den 26-årige sangerinde Mø. Hun er dog ikke rejst til New Zealand for at slappe af.

- Jeg har ikke været i New Zealand, siden jeg var otte år gammel. Nu er jeg her igen, og i morgen skal jeg spille til Rhythm and Vines-festivalen. Yes! skrev den unge odenseaner søndag på sin Facebook-profil.

Rhythm and Vines er en musikfestival, som bliver holdt i byen Gisborne i New Zealand og varer tre dage. Foruden den danske popstjerne spiller blandt andre det engelske rockband Bastille på årets udgave af festivalen.

Når året er omme, kan Mø se tilbage på et fantastisk 2014, hvor hun for alvor slog igennem som en af Danmarks store stjerner på den musikalske himmel.

Således vandt hun i april P3 prisen ved P3 Guld, ligesom hun hev talrige statuetter hjem ved både årets Danish Music Awards og Gaffa-prisen 2014.

Se MØ i en newzealandsk palme-selfie lige her: http://instagram.com/p/xK_ARGrr36/?modal=true

Newspaq