Ekspert i chok over Wozniacki-exit

Caroline Wozniackis nederlag til verdensranglistens nummer 186, kinesiske Qiang Wang, kommer helt bag på Tine Scheuer-Larsen.

Tenniskommentatoren fra TV3 Sport 2 synes nemlig, at Wozniacki var inde i en opløftende periode efter solide præstationer i Doha og Dubai.

- Har hun tabt i Kuala Lumpur? Det er jeg lidt overrasket over at høre, siger Tine Scheuer-Larsen, da hun hører om nederlaget på 6-2, 6-7, 1-6 i første runde af WTA-turneringen i Malaysias hovedstad.

Tenniskommentatoren tror ikke, at Wozniacki har været på 100 procent under kampen mod den kinesiske kvalifikationsspiller. Undervejs blev danskeren da også behandlet af turneringslægen.

- Der må være et eller andet. Jeg er ret overbevist om, at der må være en grund, siger hun.

- Det er ærgerligt, for jeg synes, at hun havde spillet rigtig godt i Mellemøsten. Det var begyndt at gå godt.

- Hun så toptrimmet ud og var den, der klarede sig bedst mod Petra Kvitova i den sidste turnering i Dubai. Hun slog mere til den og var også lidt fræk på nogle afgørende tidspunkter, siger Tine Scheuer-Larsen.

Caroline Wozniacki nåede i sidste uge frem til semifinalen i Dubai, hvor hun tabte til den senere vinder Petra Kvitova. Før turneringen i Dubai nåede danskeren frem til kvartfinalen i en stor turnering i Doha.

Caroline Wozniacki indtager en øjeblikkelig placering som nummer 10 på verdensranglisten.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip