Ekspert: Kessler får aldrig Ward-revanche

Mikkel Kessler kommer ifølge boksetræner og -kommentator Brian Mathiasen aldrig til at få en revanchekamp mod den amerikanske Super Six-vinder Andre Ward.

Den danske boksestjerne har ellers haft Ward, der i 2009 slog Kessler på point i Oakland, højt på ønskelisten.

- Han kommer aldrig til at møde Andre Ward, spår Mathiasen.

- Ward kommer ikke ud og bokser væk fra Oakland. Og selv om Kessler gerne vil til Oakland, så skal han have 15-20 millioner kroner for det.

- Men jeg tror ikke, at Kessler er så stor en stjerne i USA, at den kamp vil kunne genere så mange penge, siger boksetræneren.

Brian Mathiasen regner blot med, at Kessler har to til tre kampe tilbage, før han stopper karrieren - og det er inkluderet mødet med nordirske Brian Magee den 8. december i Herning.

Han mener, at det er mere sandsynligt, at Mikkel Kessler får en kamp mod Carl Froch, som danskeren slog i 2010.

- De skal gå efter de store. Kessler skal ikke ud at bokse mod Abdul Hassan fra Grenaa - det duer ikke.

- Brian Magee var det største, Sauerland kunne finde frem lige nu. Men de kunne kun lave den kamp, fordi Magee har været i Danmark to gange og slået Rudy Markussen og Mads Larsen. Ellers ville ingen vide, hvem Magee er.

- Så kan Sauerland måske lave en kamp mod Arthur Abraham, hvor taberen kan takke af. Ellers kunne sidste kamp blive mod Froch på Nottingham Stadion næste sommer, siger Brian Mathiasen.

Mikkel Kessler har været professionel i 14 år. Han har vundet 45 kampe i karrieren og kun tabt to. Danskeren er blevet slået af Joe Calzaghe og så altså Ward.

 

Dagens Gossip