Elever skaber en teaterforestilling på fem dage

Skanderup Efterskole har i denne uge afholdt den årlige Grenuge. I Grenugen aflyses al ‘normal’ undervisning til fordel for intenst arbejde på skolens fire grene kunst, medie, teater/musik og idræt.

Eleverne har prøvet kræfter med med alt fra filmproduktion, PR-arbejde, golf, figurteater og skolens kunstelever har været på studietur i Købehavn, hvor de blandt andet har besøgt Christiansborg, Statens Museum for Kunst og lavet streetart i byens rum.

I løbert af blot fem dage har de skabt en teaterforestilling med livemusik, fire kortfilm og en idrætsvideo med ugens oplevelser. Alt dette vises frem fredag, når Grenugen afsluttes med et stort forældrearrangement, hvor i alt 400 mennesker gæster skolen for at opleve elevernes produktioner.

- Grenugen er mega AWESOME! Vi får nogle rammer at arbejde indenfor men arbejder i høj grad frit. Det er super fedt ikke at sidde i en klasse og opleve at ens ideer bliver skudt ned. Når man arbejder i mindre grupper er det nemmere at få tingene gjort og få lavet et fedt produkt, fortæller Sara Levin Skovdal fra mediegrenen.

Hun glæder sig meget til at vise sit produkt frem på fredag.

- Det bliver mega hyggeligt. Det er vigtigt for mig, at vise mine forældre, at jeg laver noget fagligt mens jeg går på efterskole. Jeg vil gerne være fotograf og så er det superfedt at have erfaring fra kortfilmsproduktion, slutter Sara Levin Skovdal.

 

Dagens Gossip