Elitesoldater var med i nordjysk skuddrama

Det var ikke kun specialtrænede politifolk fra PET's aktionsstyrke AKS, der deltog i anholdelsesaktionen søndag aften i Ålbæk Havn, hvor en PET-betjent blev såret af skud, mens en nordmand blev dræbt og en anden såret.

Også elitesoldater fra forsvarets frømandskorps var med ved aktionen. Det bekræfter Kirsten Dyrman over for Ritzau. Hun er chef for politiklagemyndigheden, som efterforsker skuddramaet.

- Hverken politiet eller aktionsstyrken råder over både, og så er det sådan, at man får hjælp fra forsvaret i form af frømandskorpset, fortæller Kirsten Dyrman.

Netop frømændene er blandt de personer, som politiklagemyndigheden skal afhøre i forbindelse med skyderiet.

- Det er sådan, at der har været betjente fra Nordjyllands Politi og fra aktionsstyrken og frømænd til stede, og vi har nu et overblik over dem, der skal afhøres, siger Kirsten Dyrman.

Umiddelbart er der ingen almindelige borgere, som kan bidrage til den del af efterforskningen, som politiklagemyndigheden står for.

- Der er muligvis nogen, som har set nogle biler, men det har nok mere relevans for politiets efterforskning af selve narkosagen, fortæller Kirsten Dyrman.

Skyderiet opstod, da politiet ville anholde tre mænd, som var i færd med at læsse 250 kilo hash om bord på en hurtiggående gummibåd. Båden skulle ifølge politiet sejle hashen til Norge.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip