Elton John gifter sig i England

December 2014 har været et sandt juleeventyr for musikeren Elton John og hans - i forvejen - mand, filmskaberen David Furnish.

Søndag den 21. december, præcis ni år efter at parret indgik registreret partnerskab, blev de nemlig gift. Den 67-årige hitmager inviterede alle sine fans med til den lykkelige begivenhed ved at dele romantiske billeder fra deres store dag på en helt nyoprettet Instagram-konto. Blandt andet billeder af menukortet, lykønskningerne og selve ceremonien. Alle billeder har fået hashtagget "Share the Love" - del kærligheden.

- Den perfekte slutning på en perfekt dag. Så mange søde tanker og lykønskninger, skriver Elton John til et af billederne. John og Furnish var iklædt matchende sorte jakkesæt, og Elton John havde selvfølgelig karakteristiske farvede solbriller på under selve ceremonien.

Med til brylluppet var familie og venner, som består af flere af de absolutte superkendisser. Blandt andet musikeren Gary Barlow, skuespilleren Hugh Grant og den tidligere fodboldspiller David Beckham og hans "Spice Girl", Victoria Beckham. Det skriver BBC.com.

Beckham-parrets fire børn var med til brylluppet, og her havde deres ældste søn, 15-årige Brooklyn, en særlig hilsen til sin gudfar, Elton John.

- Fantastisk dag med familien og specielle venner. Tillykke onkel Elton og onkel David, lød hilsnen fra Beckham-junior.

Furnish og John er i øvrigt fædre til sønnerne Zachary på tre og 23 måneder gamle Elijah, og de var med som ringbærere til den helt specielle dag.

Se alle billederne af det romantiske bryllup fra Elton Johns nyoprettede Instagram-profil: http://instagram.com/eltonjohn/

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip