Elton John styrter i stol-stunt

Normalt har han fuld kropskontrol, når han lader sine velspillende fingre spankulere over pianoet, men anderledes er evnen med balancen.

Det oplevede musikeren Elton John, der søndag var hovedpersonen i et dramatisk styrt på en stol. Den 67-årige musiker mistede pludseligt balancen, tippede bagover og rev to andre stole med sig i faldet.

Det skriver msn.com.

Musikmageren sad på sidelinjen og overværede en tenniskamp for velgørenhed på den sidste dag for Statoil Masters-turneringen, og det var her, at "Your Song"-sangeren tiltede.

John havde meldt sig som holdkaptajn i tenniskampen til fordel for sin "Elton John AIDS Foundation."

- Alle ved, at jeg elsker tennis. Jeg takker vores sponsorer og alle vores venner i tennisverdenen, der støtter os, sagde John inden turneringen i en erklæring.

- Vi mener, at vi sammen kan bidrage med at skabe en aids-fri fremtid, og overskuddet fra eventen vil hjælpe os med at komme tættere på det mål ved at give adgang til livreddende behandling til flere mennesker, der har hiv i Afrika, lød det videre fra sangeren.

Og som om at tabet af balancen ikke var nok, så tabte Elton Johns hold også tenniskampen.

Se stol-styrtet her: https://www.youtube.com/watch?v=O8W3TV7Bohw

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip