Emmas femårige datter blev født uden blod i kroppen: I dag er hun en glad pige

Lægerne havde aldrig nogensinde set noget lignende, da lille Maisy Vignes fra Irland kom til verden i 2009, skriver Ude og Hjemme ifølge The Telegraph.

Maisy havde et blodtal på nul, og det var kun en hurtig indsats fra lægerne og flere portioner blod, der reddede den nyfødte piges liv.

Lægerne opdagede, at der var noget helt galt allerede under graviditeten og satte fødslen i gang før tiden. Men de blev alligevel overraskede, da blodtallet var så lavt. Det er helt uhørt, at et menneske overlever det, sagde lægerne.

-Hun var totalt omgivet af slanger og ledninger, men hun så stærkere ud, end jeg forventede. Jeg kunne dog ikke amme hende, siger Emma, Maisys mor.

Efter nogle uger, kunne Maisy igen komme hjem.- Hun kunne heldigvis komme hjem juledag. Det var den største gave vi overhovedet kunne forestille os, siger Emma Vignes til The Telegraph.

Lægerne frygtede, at den lille pige ville blive hjerneskadet på grund af manglen på ilt til hjernen i hendes første minutter af livet. Men alting tyder på, at Maisys hjerne fungerer normalt. Hun er netop startet i skole i Irland, og hendes lærere siger, at hun er helt normalt og hat lige så let ved indlæring, som de andre børn.

-Maisy er en fantastisk lille pige, og vi er en rigtig lykkelig familie, siger Emma, der for fire måneder siden fødte sit andet barn, en søn ved navn Ellis.

Maisys mor er så taknemmelig, for det blod hendes datter har modtaget, at hun har engageret sig i kampen for at få så mange mennesker som muligt til at give blod. Hun har fortalt sin historie på hjemmesiden The Little Yellow Duck Projekt, der netop arbejder med det formål.

-I har reddet mit barns liv, siger hun med taknemmelighed til de frivillige bloddonorer.

 

Dagens Gossip