Emmelie's sejr kostede sekscifret beløb for bookmaker

19/05/2013 16:16

Elo Christoffersen

Nyheder
Nogen overraskelse var det ikke, at Emmelie de Forest løb med sejren i går. Danmark har nærmest fra dag 1 været storfavorit. Hos spilleselskabet Betsafe modtog man så store indskud på dansk sejr, at den danske triumf endte med at koste selskabet et sekscifret beløb. - Interessen for spil på popkonkurrencen var ekstraordinært stor i år. Ikke blot fra vores danske kunder, men også fra vores kunder rundt om i Europa. Tæt på 60 procent af den samlede omsætning faldt på Danmark i en eller anden form. Dette til trods for at vi sænkede oddset et utal af gange. Så at "Only teardrops" løb med sejren var ikke nogen god forretning for os, fortæller Thomas Holm, oddssætter i Betsafe. Da Betsafe første gang gik ud med odds på Eurovision 2013 lå en dansk sejr i odds 2,70. Ved spilstoppet i går var oddset faldet til 1,68.

Mest læste i dag

Nogen overraskelse var det ikke, at Emmelie de Forest løb med sejren i går. Danmark har nærmest fra dag 1 været storfavorit. Hos spilleselskabet Betsafe modtog man så store indskud på dansk sejr, at den danske triumf endte med at koste selskabet et sekscifret beløb.

- Interessen for spil på popkonkurrencen var ekstraordinært stor i år. Ikke blot fra vores danske kunder, men også fra vores kunder rundt om i Europa. Tæt på 60 procent af den samlede omsætning faldt på Danmark i en eller anden form. Dette til trods for at vi sænkede oddset et utal af gange. Så at "Only teardrops" løb med sejren var ikke nogen god forretning for os, fortæller Thomas Holm, oddssætter i Betsafe.

Da Betsafe første gang gik ud med odds på Eurovision 2013 lå en dansk sejr i odds 2,70. Ved spilstoppet i går var oddset faldet til 1,68.