En fyr sexkrænkede 19-årige Rebecca i byen: “Det var din egen skyld”

19-årige Rebecca har delt en rigtig ærgerlig oplevelse, hun havde på en bytur, på internettet. Nu får hun at vide, at hun selv var ude om det, da en fyr krænkede hende ved at løfte op i hendes kjole.

Det skriver Svenske Aftonbladet.

I sin blog fortæller den unge svenske pige, Rebecca Edenström, om, hvordan hun svarede igen med to velplacerede lussinger, da en fyr helt ud af det blå kom og løftede op i hendes kjole på en natklub i Stockholm.

- Jeg blev på én gang vred, ked af det og bange, og jeg følte mig utroligt krænket. Det eneste, jeg tænkte på, var, at jeg ville væk derfra hurtigst muligt, siger Rebecca Edenström til den svenske avis.

Hun fortæller, at en anden fyr efter episoden kom hen til hende, og indrømmede, at han havde tilbudt sin kammerat 100 svenske kroner, hvis han turde hive op i Rebecca Edenströms kjole, så man kunne se hendes trusser.

Men her stoppede forargelsen ikke for den 19-årige pige. For efter, at hun skrev om hele den kedelige episode på sin blog, og lagde det op på Facebook, har historien taget en ny drejning.

“Jeg gik gennem dine billeder, og du har x-antal halvnøgne OFFENTLIGE billeder, så at man kan se dine trusser i et par sekunder på en natklub burde ikke være noget problem for dig”, lyder en kommentar fra en kvinde, som har læst Rebecca Edenströms indlæg.

“Så du mishandlede altså fyren, fordi han hev op i din kjole? Herregud”, lyder en anden kommentar fra en anden kvinde.

Det kom meget bag på den 19-årige svensker, at skylden blev vendt mod hende, da hun fortalte offentligt om den i hendes øjne krænkende episode.

- Jeg forstod slet ikke, hvordan en pige kunne forsvare en fyr, som udsatte en pige for det, jeg blev udsat for, siger Rebecca Edenström ifølge Aftonbladet.

Hvad synes du? Var Rebecca Edenström selv ude om den behandling, hun blev udsat for? Og overreagerede hun, da hun stak fyren to lussinger?

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip