Endelig forløsning for glade OBere

Daniel Høegh var tilbage i OBs forsvar og startopstilling som afløser for Anders Møller Christensen, og den chance tog den høje fynbo imod på bedste vis, da han satte sidste fod på det forløsende mål til 2-1, der ledte OB til sejren på 3-1 i Esbjerg

- Det var en kæmpe forløsning. Jeg har ventet på den her chance i rigtigt lang tid. Så jeg havde en masse, jeg gerne ville vise, og det synes jeg også, jeg fik gjort, sagde Daniel Høegh til TV3 Sport1.

- Jeg har så meget energi og vil så gerne ud og bevise, at jeg kan være med. Det var vigtigt for mig, at jeg viste, at jeg er der, når der er brug for mig. Det synes jeg, at jeg fik gjort i dag, sagde Høegh, der oven i købet var gjort til anfører.

- Som hold gør vi, hvad vi skal. Jeg kan ikke sætte en finger på det. Det var stærkt. Og sejren kan vi bruge. Det giver så meget for et hold som os, der har længtes efter sejren de sidste par gange. Det er en forløsning, fastslog Daniel Høegh.

Og jublen fortsatte hos Morten Skoubo, der ellers måtte udgå med en skade.

- Det er en fantastisk vigtig sejr. Vi har kæmpet lidt de sidste uger med at få det til at fungere. I dag synes jeg, vi pressede Esbjerg godt, og jeg synes, det er fortjent, vi vinder. Tre point inden en landskamppause er fantastisk. Vi kunne ikke ønske os det bedre, sagde Morten Skoubo, der blev skadet i opgøret i Esbjerg.

- Jeg fik et riv i lysken, så det er held i uheld, at vi nu har en landskamppause. Jeg håber, jeg kan være klar på kort tid, sagde OB-angriberen.

 

Dagens Gossip