Endelig! Line Baun hævner uheldig abe-episode

Hun har selv kaldt det for det pinligste øjeblik i sin tv-karriere, og tv-værtinden Line Baun Danielsen fik da også danskerne til at krumme tæer, da hun i 2007 - under en live-udsendelse som vært på TV 2-programmet Go' Morgen Danmark - uforvarende kom til at kalde en sort mand for en abe.

Men i fredagens nyhedsudsendelse på TV 2 Lorry, hvor hun er værtinde nu, slog Line Baun Danielsen et slag for selvironien og satte dermed punktum for historien, som har jagtet hende siden.

Lorry bragte til slut nyheden om en nyfødt chimpanse i Københavns zoologiske have, og Line Baun Danielsen sluttede udsendelsen med ordene:

- Og ja, det er en abe.

Det har flere brugere på det sociale medie Twitter fanget, og de hylder den 53-årige værtinde for hendes morsomme kommentar.

- Dér fik Line Baun lige en dosis kredit hos mig med sin sidste kommentar. Så fedt, hun tager pis på sig selv, skriver en bruger.

- Danielsen har endelig fundet en abe og er faktisk okay sjov omkring det, skriver en anden. 

Og det var nøjagtigt den reaktion, tv-værten havde håbet på, fortæller hun til Newspaq:

- Det har været en træls historie at have i bagagen, så jeg synes, det var en god måde at sætte et humoristisk og selvironisk punktum for sagen, siger Line Baun Danielsen, der vendte ideen med redaktionen, inden hun fyrede bemærkningen af.

- Jeg spurgte, om det ikke var ok, at jeg tog lidt pis på mig selv, og alle ved jo, hvor træls det er at have sådan en historie hængende på sig, så der var opbakning, siger tv-værtinden og fortsætter:

- Jeg er glad for, at folk kan se det humoristiske i det, for det var formålet.

Se klippet her: http://www.tv2lorry.dk/arkiv/2015/1/23?video_id=99750

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip