Endnu en fynsk Rema-røver: Politiet søger vidner til impulsivt knivrøveri mod supermarked

Dagens.dk eftelyste igår på vegne af Fyns Politi en lavstammet røver, som den 30. september begik røveri mod en fynsk Rema 1000-forretning.

Nu er samme politikreds ude med endnu en efterlysning af en røver, som har tilranet sig penge i en tilsvarende butik, også på Fyn.

Gerningsmanden er blevet beskrevet af vidner og ud fra overvågningen som:

- Mand, almindelig af bygning, ca. 173-176 cm. høj, ukendt hudfarve, men talte dansk med accent.
Han var iført sorte sko med hvide såler og muligt mærke ved toppen af forfoden. Sorte joggingbusker og hættetrøje med hvidt og gråblåt mønster. Der var hvide snore i hættetrøjen og sort lynlås foran.
Røveren var bevæbnet med en større køkkenkniv, og var maskeret med en sort affaldspose for ansigtet. Han medbragte ikke noget til at have udbyttet i.

Gerningsmanden undløb efter røveriet i ukendt retning.

- Det er politiets opfattelse, at der kan være tale en gerningsmand, der handlede impulsivt. For det første havde han ikke medbragt en taske, pose eller andet borttransportere udbyttet. Endvidere var gerningsmanden alene maskeret med en plasticpose, siger politikommissær ved Fyns Politi, Michael Lichtenstein.

- Gerningsmanden talte med udenlandsk accent. Da man på grund af hans maskering ikke kunne se hans hudfarve, kan vi ikke være sikre på, om han er af ikke etnisk dansk oprindelse – eller om der er tale om en, der begår sig meget i miljøet omkring personer af anden etnisk oprindelse og derfor taler med samme accent.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set gerningsmanden før, under eller efter røveriet. Desuden vil de gerne høre fra folk, der kan genkende gerningsmanden ud fra beskrivelsen og overvågningsbillederne.
Anonyme henvendelser modtages også gerne.

Ved du noget, bedes du kontakte Fyns Politi på telefon 1-1-4.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip