Endnu en melder sig selv for groft overfald

Den 31-årige meldte sig tirsdag formiddag selv til politiet og blev sigtet for vold i forbindelse med et groft overfald, der fandt sted i Odense 14. marts, hvor ofret blandt andet fik skåret et øre af.

Manden blev fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre onsdag, hvor dommeren valgte at varetægtsfængsle ham til 7. maj.

Tre af i alt fire mistænkte var allerede varetægtsfængslet i sagen - en anden eftersøgt meldte sig således til politiet mandag.

Voldsofret, en 31-årig mand, blev 14. marts kontaktet af nogle bekendte, som han efterfølgende mødtes med på en tankstation i Odense. Efter at være blevet tvunget ind i en bil, blev han kørt tværs igennem byen ud til Seden Strand i det nordøstlige Odense.

Under kørslen blev der knust en flaske i hovedet på ham, og han blev skåret med den. Desuden blev han skåret i hovedet og på kroppen med en hobbykniv.

Halvdelen af det ene øre blev skåret af, mens det andet øre blev skåret halvt igennem. På stranden blev ofret desuden sparket og slået.

Den 31-årige kender ifølge politiet de fire mistænkte.

»Det drejer sig om tre brødre og en svoger, som står bag forbrydelsen. Men jeg kan ikke kommentere forholdet omkring motivet for forbrydelsen, da der stadig er en efterforskning i gang,« siger chefen for personfarlig afdeling, Henrik Justesen, til Berlingske Nyhedsbureau.

Han forklarer, at ofret ikke er i familie med sine gerningsmænd, men at de alle bor i Odense.

Ifølge Fyens.dk blev ofret mishandlet af de fire mænd, efter han havde spurgt om lov til at gifte sig med en 19-årig, fraskilt kvinde. Den ene af de mistænkte voldsmænd skal således være kvindens eksmand.

De to andre mænd, som også er varetægtsfængslet - en mand på 21 år og en mand på 22 år - meldte sig også selv til politiet i sidste måned, hvorefter de blev sigtet for kvalificeret vold og varetægtsfængslet frem til 19. april.

Det betyder, at politiets jagt nu er indstillet, idet alle fire mænd, som var efterlyst for forbrydelsen ser bag tremmer.

 

Dagens Gossip