Endnu et Boeing-fly ramt af fejl

Olielækagen blev opdaget mandag, netop som flyet var klar til at lette fra lufthavnen i Los Angeles med retning mod Sydkorea, oplyser flyselskabet ifølge nyhedsbureauet Reuters. Flyet blev repareret og passagererne måtte vente omkring 17 timer, før de kunne komme med en anden flyafgang.

Et andet Boeing 777 - også fra Asiana Airlines - blev forsinket i San Francisco den 2. juni på grund af en olielækage fra en af flyets motorer.

Den 8. juli måtte et Boeing 777 fra Japan Airlines på vej mod San Francisco vende tilbage til Tokyo, da flyets besætning opdagede en lækage i flyets hydrauliske system.

En gruppe på 83 passagerer, der var om bord på det fly fra Asiana Airlines, der den 6. juli styrtede under landingen i San Francisco, har netop lagt sag an mod flyproducenten Boeing. Sagsanlægget forventes at blive udvidet, så også Asiana Airlines vil blive forsøgt stillet til ansvar for ulykken.

Amerikanske og sydkoreanske myndigheder er ved at undersøge årsagen til ulykken. Indledende oplysninger fra undersøgelsen har vist, at flyet fløj for langsomt, da det nærmede sig landingsbanen.

BNB

 

Dagens Gossip