Endnu et Fifa-topnavn trækker stikket

Der er ikke dage, som ligner hinanden i det internationale fodboldforbund (Fifa) for tiden. Og dog er der lidt fællestræk.

Hver dag byder på nye historier om korruption og bestikkelse, og mange dage er der flere, som forlader Fifa eller bliver anholdt. Torsdag var ingen undtagelse.

Fifa oplyser på forbundets hjemmeside, at kommunikations- og PR-direktør Walter De Gregorio har afleveret sin opsigelse og fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning.

Hans job overtages midlertidigt af Nicolas Maingot, mens De Gregorio vil forblive som konsulent året ud.

- Walter har arbejdet fantastisk hårdt i de seneste fire år, og vi er taknemmelige for alt, han har gjort. Jeg er glad for, vi fortsat kan trække på hans kompetencer året ud, siger generalsekretær Jerome Valcke til hjemmesiden.

Walter De Gregorio har været i Fifa siden september 2011, og der står ikke noget i meddelelsen om, hvorfor han har valgt at sige op midt i det korruptionsstormvejr, der raser i forbundet i disse dage.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip