Engelsk avis: Cornelius i stedet for Crouch

31/03/2013 16:23

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Der er mange klubber i Europa, der har været sat i forbindelse med FC Københavns unge angrebstalent, Andreas Cornelius. Især efter hans brag af et mål mod Tjekkiet i Danmarks 3-0 sejr i VM-kvalifikationen.

Chelsea, Tottenham, Arsenal, Atlético Madrid, Hamburger SV og Manchester City har været nævnt som interesserede i danskeren. Nu kan også de to Premier League-klubber Everton og Stoke tilføjes, og sidstnævnte skulle ifølge den engelske avis Sunday Express være klar med et bud.

Ifølge Sunday Express er Stoke parat til at byde fem millioner pund (44 mio. kr.) for danskeren, der angiveligt skal køres i stilling som afløser for Peter Crouch, der ikke har indfriet forventningerne i klubben.

FC København har dog ved flere lejligheder sagt, at man ikke har nogen planer om at sælge sin offensive guldklump, selv om man selvfølgelig altid kan få et tilbud, man ikke kan sige nej til.

- Helt generelt kan jeg sige, at salg af spillere ikke er en del af vores forretningsplan, sagde FCKs sportsdirektør Carsten V. Jensen således til sporten.dk i mandags.