Engelsk fodboldfest starter på 6’eren

6'eren starter op med premieren på det nye program ”Lørdagsbold på 6’eren”, der byder på engelsk fodboldfest med tre topkampe fra England og super stemning fra 6’erens ”Fodboldfest for ægte fans”, der bliver afholdt samtidigt på Bremen Teater med 600 feststemte fans.

- Hele vores kompetente hold af værter og kommentatorer glæder sig som vanvittige til at komme i gang med den nye sæson. I vores nye program ”Lørdagsbold på 6’eren” byder vi på knivskarpe analyser, masser af mål og knap så meget sygepigetips, fortæller Sportschef Jes Holm Andersen.

David mod Goliat på grønsværen

Søndag den 11. august klokken 14 blænder 6’eren op direkte fra det notoriske drama ved Community Shield, som i år står mellem sidste sæsons mestre fra Manchester United og pokalvinderne fra Wigan.

I skyggen af legendariske Alex Ferguson, skal David Moyes gerne sikre de røde djævle sæsonens første pokal. Wigan formåede efter pokalsuccesen ikke at overleve i Premier League.

Forvist til næst bedste række skal klubben nu bygge et nyt hold op under manager Owen Coyle, og det bliver spændende at se, om de formår at give et stjernespækket Manchester United kamp til stregen på Wembley.

Vært på 6’eren, Henrik Hoffmann, ser spændt frem mod den første pokal-dyst:

- Jeg glæder mig sindssygt meget til Community Shield-kampen, som er den mest interessante i mange år. For med tanke på Manchester Uniteds slingrende form i opvarmningskampene til sæsonen, er det essentielt for den nye manager David Moyes at vinde sit første trofæ med det samme. Men det bliver ikke nemt, for Wigan kan slå de store, som vi så i forårets FA Cup-finale mod City, og Wigan lagde tilmed ud med en imponerende 4-0 sejr i weekendens premiererunde i Championship, siger Henrik Hoffmann.

Peter Piil og Morten Bruun kommenterer kampen direkte fra Wembley.

Optakt til Premier League

Fra mandag den 12. august står den på marathon-optakt, når 6’erens kompetente hold af fodboldeksperter hver aften i ugen op til sæsonstart sætter fokus på topklubberne.

En sand fodboldfest

Lørdag den 17. august klokken 13 byder 6’eren indenfor til en sand fodboldfest på kanalen. Vært Henrik Hoffmann byder, sammen med eksperterne John Faxe Jensen, Mikkel Bischoff og Claus Jensen, velkommen til en ny sæson og byder på optakt til dagens første kamp mellem Daniels Aggers Liverpool og luftens konger fra Stoke.

Samtidig holder 6’eren ”Fodboldfest for ægte fans” på det københavnske teater Bremen, hvor 600 engagerede fans - blandt andet fra de danske Premier League fanklubber - er samlet. Dagen igennem vil Henrik Hoffmann løbende stille over til Kian Fonoudi og Thomas Gravgaard fra 6’eren, der vil lade de passionerede fans stå på mål for deres hold og uddele verbale øretæver til konkurrenterne.

Hele ugen op til sæsonstarten udlover 6’eren billetter til den enestående fodboldfest med kølige fadøl, fodboldeksperter, brit pop og meget mere.

I dagens anden kamp tager mesterskabsaspiranter fra Arsenal imod den nye dansker klub Aston Villa inden en lang fodboldlørdag rundes af med et brag, når Michael Laudrups tropper fra Swansea møder mestrene fra Manchester United.

Overblik over den første uges sendinger på 6’eren:

Søndag den 11. august

14.00 Community Shield: Manchester United – Wigan

Mandag den 12. august

20.00 Premier League – Før sæsonen: Manchester United

Tirsdag den 13. august

20.00 Premier League – Før sæsonen: Liverpool

Onsdag den 14. august

19.55 Premier League – Før sæsonen: Swansea

20.25 Premier League – Før sæsonen: Manchester United

20.55 England - Skotland

Torsdag den 15. august

20.00 Premier League – Før sæsonen: Arsenal og Tottenham

Fredag den 16. august

20.00 Premier League – Før sæsonen: Manchester City og Chelsea

Lørdag den 17. august

13.00 Liverpool – Stoke

15.45 Arsenal – Aston Villa

18.00 Swansea – Manchester United

 

Dagens Gossip