Engelsk landstræner afviser Rooney-skade

Da Manchester United søndag hentede sæsonens første trofæ med en 2-0-sejr over Wigan i Community Shield, skete det uden angrebsstjernen Wayne Rooney.

Ifølge de engelske mestre sad Wayne Rooney ude med en skulderskade.

Mandag var der imidlertid ingen spor af skaden, da det engelske landshold var samlet til en træning forud for testkampen mod Skotland på onsdag.

På spørgsmålet om, hvordan Wayne Rooneys fysiske tilstand er, svarede landstræner Roy Hodgson:

- Godt, ligesom jeg egentlig havde forventet. Det er vanskeligt at vurdere med det blotte øje, hvor match-fit spillere er, men der er ingen tvivl i mit sind om, at han ikke er skadet.

Med Roy Hodgsons udmelding kunne man tvivle på, om Wayne Rooneys angivelige skulderskade var hele grunden til hans fravær i søndagens United-trup. 27-årige Rooney, som har spillet i Manchester United siden 2004, har hele sommeren været sat i forbindelse med et skifte væk fra de engelske mestre. Særligt Chelsea har været offensive i jagten på angriberens kvaliteter, men har flere gange fået 'ikke til salg'-skiltet smidt i hovedet af United-ledelsen. Manager David Moyes vil beholde sin profil.

Hvor klar Wayne Rooney er til den kommende sæson, der indledes i weekenden, er der dog grund til at tvivle om. Rooney har ikke spillet mange minutter i opstarten grundet skader, og spekulationerne om hans fremtid har givetvis heller ikke hjulpet på David Moyes' ønske om at bygge offensiven op omkring englænderen.

Nu håber Roy Hodgson, at der snart kommer styr på Wayne Rooneys fremtid.

- Det ville være rigtig godt, hvis hans fremtid bliver afklaret - både for ham og hans klub - og mit håb og ønske er, at det vil ske, siger landstræneren, som ikke er parat til at droppe angrebsprofilen, selvom han ikke skulle få spilletid på klubholdet. Som eksempelvis Morten Olsen har for vane at gøre på det danske landshold.

- Jeg er ikke parat til at komme med erklæringer om, at hvis han ikke spiller for sin klub, så kan han ikke komme i betragtning til England, lyder det fra Roy Hodgson. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip