Engelske medier hylder Eriksen

Christian Eriksen har taget England med storm efter lørdagens debut mod Norwich

Da Tottenham lørdag vandt 2-0 over Norwich, skete det med danske Christian Eriksen i rollen som arkitekt. I sin debut i den hvide trøje stod Christian Eriksen bag begge hjemmeholdets mål, og dermed fin han en drømmestart i Premier League. Dagen derpå er roserne overvældende i den engelske presse, der fremhæver ham som en af kampens bedste.

Se herunder, hvad der bliver skrevet om den danske landsholdsspiller:

The Independent:

- Den seneste nyerhvervelse, 21-årige Christian Eriksen fra Danmark, var en spændende kreativ kraft i sin debut i engelsk fodbold. Havde en fod med i begge mål og begejstrede tilskuerne ved yderligere lejligheder. Købt i Ajax på 'deadline-day' og af Villas-Boas (Tottenham-manager.red.) sammenlignet med de to tidligere Ajax-spillere Rafael van der Vaart og Wesley Sneijder. Alle de gode tegn var der i går.

Daily Mail:

- Den 21-årige dansker, købt i Ajax på transfervinduets sidste dag som den sidste brik i Andre Villas-Boas dyre puslespil, blev den nye helt på White Hart Lane i post-Gareth Bale-æraen efter en debut med overflod af kvaliteter og visioner.

- Hold øje med Eriksen. Lige siden Luka Modric og Rafael van der Vaart forlod klubben - endsige Bale - har Spurs ledt efter en kreativ kraft af hans statur.

The Guardian:

- Eriksen leverede en iøjnefaldende debut fuld af kløgt, god bevægelighed og raffinerede boldberøringer. Danskeren besidder sådan et talent, man kan bygge et hold op omkring.

- Eriksen så ud til at føle sig hjemme på White Hart Lane fra det øjeblik, han blev introduceret. Da han blev skiftet ud efter 70 minutter til hjertelige ovationer, havde de trofaste Tottenham-fans taget ham til sig.Goal.com

Det helt store plus for Spurs-manageren vil være præstationen af Christian Eriksen i debuten. Danskeren var superb i den måde, han bandt midtbanen sammen med angrebet på. Med kreativitet og boldberøringer af høj klasse.

 

Dagens Gossip