Enhver kvinde bør have dette i skuffen

Måske har du sovet for længe, og har slet ikke tid til at gøre dig klar, inden du skal ud af døren for at nå på arbejde. Eller du har måske været så uheldig at spilde kaffe på din hvide skjorte, og du står foran et vigtigt møde senere på dagen.

Vi har alle prøvet at stå i situationer, hvor vi ville ønske, at hjælpen var inden for lidt nærmere rækkevidde. Men den behøver nu ikke være så langt væk endda, hvis du bare sørger for at have disse dagligdagshjælpere lige ved hånden.

Hverdagsmakeup. Fem produkter på fem minutter

All-in-one makeup stick til læber, kinder og øjne
Det er altid en god ide, at have en all-in-one makeup stick i skrivebordsskuffen. Den kan både bruges som læbestift, øjenskygge og blush. Så har du glemt din makeuptaske derhjemme, og du skal ud med kollegaerne senere på dagen, er der ingen grund til at panikke, hvis du har denne lille uundværlige hjælper ved hånden, siger makeupartist Victoria Styles til Women’s Health.

Kølende øjengel til mørke rande og hævede øjne Har du været for længe oppe om aftenen, og kan det nu ses som mørke rande og hævelser under øjnene dagen efter, så invester i en kølende gel, som du kan bruge under øjnene. Hvis bare du dupper øjenområdet med en lille smule gel, så hjælper den i løbet af ingen tid, og du vil få strålende øjne, siger Styles.

Pudder kan hjælpe på fedtet hår
Nåede du ikke badet i morges, fordi du sov for længe, så husk i det mindste endelig at få din pudder med. For det første er den et uundværligt værktøj til hurtigt at få styr på din makeup, for det andet kan den også bruges i stedet for tørshampoo, hvis dit hår havde trængt til en vask.

- Hvis du med en makeupbørste lægger lidt pudder ved hårrødderne, så tager pudderet nemlig det fedtede look, fordi den absorberer fedt i håret, siger makeupartist Rachel Wood.

Kan du kende disse kendte kvinder Se billedgalleriet med deres vilde forandringer

Husk lige pletfjerneren
Har du spildt kaffe på blusen om morgenen så sørg for at have en pletfjernerpen i skuffen. Den kan tage den uheldige plet, når du har kørt den henover pletten et par gange, og du kan med ro i sindet gå til møde senere på dagen, siger Victoria Styles.

Cecilie Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip