Er du single til et bryllup? Så skal du sige dette

Mette Skøtt, NewsDesk, Aller MediaDet kan være skræmmende at møde op til et bryllup alene, særligt hvis du ikke kender mange til festen og derfor er nødt til at gøre nye bekendtskaber. For hvordan får du lige sagt på en cool, ordentlig, sjov du-skal-ikke-have-ondt-af-mig måde, at du er single?Det hjælper femalefirst.co.uk. og par- og dating specialist Rachel MacLynn dig med at finde ud af lige her – tjek svarene og se, hvilket et du er mest til.Har du lyst til et one-night-stand med ham den lækre single, så få guiden til det bedste knaldRachel MacLynn slår fast, at du først og fremmest skal huske på, at folk spørg, fordi de oprigtig er interesseret i at høre mere om dig, eller fordi de forsøger at have en høflig samtale. Men det er klart at uanset om du er glad eller ulykkelig single, så kan det være trættende at svare på, om du ser en eller ej…for sandheden er som regel kompliceret.Bliver du spurgt, om du er single, eller hvem din fyr er, så er følgende svar helt legitime:Svar 1:
-Jeg har kysset frøer, men jeg har ikke fundet min prins endnu. Har du nogen venner med prinse-kvaliteter?Rachel MacLynn forklarer, at det kan være en fin måde at få folk til at overveje, om de faktisk kender en, der kunne være god til dig.Er din drømmemand med til festen, så tjek lige disse ting ud, før du falder for ham

Svar 2:

- Jeg giver mig god tid til at date, jeg har ikke brug for at stå stille endnu.Her skal du være direkte, når du snakker, men ikke defensiv eller undskyldende. Bestræb dig på at holde en neutral tone og hold øjenkontakt.Svar 3:

-Åhh nej ham har jeg efterladt i bilen.Humor er en fin måde at undgå det akavede i situationen.Svar 4:
-Puha med både karriere og et socialt liv, så forstår jeg ikke, hvordan nogen kan finde tid til en kæreste.Sig det henkastet, og husk så, at græsset altid er grønnere på den anden side…flere af de, der er i fast par, vil højst sandsynlig misunde dig.
Svar 5:

-Der er et par stykker, der byder sig til for tiden, og det er meget sjovt, men jeg venter på drømmemanden.Her får du sagt, jeg kunne godt, men jeg vil ikke. Jeg er single, fordi jeg vælger det.Svar 6:

-Altså jeg kunne ikke finde en mand, der matcher min kjole og det er jo vigtigt ikke at gå ned på det.Det får folk til at grine og de vil i stedet fokusere på din flotte kjole…så gør lige lidt ekstra ud af det, hvis du bruger denne linje.Svar 7:
-Jeg dater ikke. Hvad med dig? Hvordan går det med George?Det er et ærligt svar - du fjerner hurtigt fokus fra dig, og sender et signal om, at den er lukket.

 

Dagens Gossip