Er sexkrænkeren tilbage? 14-årig pige forsøgt bortført ved skole

23/05/2013 09:40

Newspaq

Nyheder

Mest læste i dag

Fyns Politi frygter, at børnebortføreren fra efterårets sager fra Øster Skerninge og Refsvindinge på Fyn er på spil igen.

Men politiet maner samtidig til besindighed efter en hændelse ved Oure-skolerne onsdag morgen, skriver fyens.dk.

Klokken 7.40 blev en 14-årig pige fra Oure kontaktet af en mand, der holdt i en rød bil på Landevejen i Oure lige overfor skolerne. Her skulle pigen med en bus.

Da hun kom forbi bilen, bad manden hende sætte sig ind, men hun sagde nej og gik sin vej samtidig med, at en mor med et barn netop kom forbi, skriver netavisen.

Om manden blev forvirret, eller hvad der skete, vides ikke.

I hvert fald kørte han fra stedet, og pigen løb tilbage til Oure-skolerne og fik af skolen at vide, at politiet omgående ville blive alarmeret.

- Vi har foreløbig ingen viden om mandens hensigt, eller om der muligvis foreligger en misforståelse, men vi tager selvfølgelig optrinnet meget alvorligt, oplyste vagtchef Thomas Bentsen, Fyns Politi, ved 21-tiden onsdag.

Pigen har fortalt, at manden nærmest lignede en rødmosset julemand.

Hun har ikke kunnet fortælle om mærket eller farven på bilen, kun at den var rød. Der er foreløbig intet signalement af manden.

- Men det er klart, at vi nu afhører dem, vi har kontakt med og som muligvis har set noget omkring kl. 7.40 på den stærkt trafikerede vej, men vi skal omvendt heller ikke skabe unødig nervøsitet, siger vagtchefen til fyens.dk.

/ritzau/